Praktijk – Tandarts Sabouri – Utrecht

Welkom bij Tandartspraktijk Sabouri

Tandartspraktijk Sabouri is uw tandarts in Utrecht voor uitstekende mondzorg. Wij zijn sinds 2001 in Utrecht gevestigd. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals tarieven en de verschillende aspecten van de behandeling. Wij helpen u op een prettige manier u gebit in orde te houden en ervan te genieten. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat u zich thuis voelt in onze praktijk.

Naar inhoud

Praktijk

Wij willen als tandartspraktijk graag benadrukken dat voorkomen beter is dan genezen. Wij zien daarom ook graag dat patiënten periodiek langskomen voor een preventief onderzoek. Iedere patiënt wordt ieder half jaar opgeroepen voor een controle.

In onze praktijk worden de mondhygiëne en de conditie van het tandvlees grondig gecontroleerd. Uw tandvlees kan namelijk door verschillende oorzaken ontstoken raken. Als er niks gedaan wordt aan zo’n ontsteking, kunnen uw tanden zelfs los gaan staan door verlies van tandbeen.

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties, neem gerust contact met ons op! Op de welkomstpagina vindt u onze adresgegevens.